За нас

Повече от 25 години “К2 Подови настилки” ООД е вносител и лидер в дистрибуцията на широка гама подови покрития. 

Ние сме сплотен екип от професионалисти с дългогодишен опит в света на подовите настилки и интериорните подобрения. Хилядите проекти, които изпълнихме успешно през последните  години, ни обогатиха с опит и познания и изградиха в екипа ни увереността, с която работим и досега.

Ние работим с водещите производители и селектираме най-качествени и конкурентни настилки и аксесоари. Наши партньори са утвърдени производители като Tarkett, Kronopol (SwissKrono), Classen, Balta, BIG и много други.

Винаги търсим иновативни и нови разработки от нашите партньори, с които да подобрим удоволствието от средата за клиентите си и да улесним процеса на работа. Наш приоритет е да познаваме в детайли продуктите на пазара, за да отсеем качествените и надеждни продуктови системи и да дадем точна консултация за най-подходящия продукт. 

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ ЗА ПАРТНЬОР

Селекция

Обединихме се около идеята да подберем най-подходящите и качествени, доказани на пазара, продуктови системи за пода, стените, банята и да ги групираме по зоните им на приложение. По този начин всеки наш партньор ще може, на база текущия си проект, да съпостави 6-те най-актуални и подходящи покрития за помещението, да се запознае с качествата и дизайна им и да направи лесно своя избор.

Контрол на работния процес и монтаж

Съблюдаваме за коректното изпълнение на монтажните практики, за да се гарантира надеждността на настилките. Участваме активно във всеки етап от полагането на продуктовите системи до предаването на обекта. Монтажът се изпълнява от доказани технически лица със солиден опит в бранша.

Обхват

Реализираме обекти в цялата страна без значение от големината и сложността им.

Логистика

Фирмата разполага с 5 склада в страната, които съдържат популярните настилки, които най-често се влагат по обекти. Това дава възможност за гъвкава и бърза доставка дори, когато сроковете са къси.

Важни критерии при селекцията на продукти

Нашите предимства при селекция на продукти

Производителите, с които работим

bjelin-logo-d6d02bbd

Имате нужда от повече информация?

Изпрати запитване