Aspecta

Ново измерение в света на подовите настилки

Слоганът на американския производител Aspecta не е случаен – продуктовото фолио задава нови измерения в интериорния дизайн, комбинирайки висока функционалност и множество опции за комбинации, с което да придадете уникален облик на обекта, който проектирате.

Гамата от луксозни винилови настилки Aspecta е предпочитан избор за архитекти, дизайнери и опериращите на контракт пазара по цял свят. Настилките покриват широк обхват приложения както за помещения с търговска цел, така и за жилищни условия.

Портфолиото на Aspecta включва настилки с високо качество на печата, структурите и дизайна, в комбинация с водоустойчивост. Настилките са много подходящи и за хора с алергии, поради редуцираните нива на емисии на прахови частици във въздуха.

 

 

 

Aspecta e член на HTMX гилдията на строителния пазар. Под егидата на HMTX, Aspecta получава сертификата JUST за територията на цяла Азия за добри социални практики в производството.

Продуктите се предлагат във вариант на dryback с лепене, както и multilayer версия с клик-система, включваща технологията Isocore с екструдирано винилово ядро. Всички продукти са водоустойчиви и имат патентовано уретаново покритие с керамични микрочастици.

Имате нужда от повече информация?

Колекции

Имате нужда от повече информация?

Изпрати запитване