LVT е съкращение на luxury vinyl tiles – луксозни винилови плочи. LVT е подово покритие от гамата на еластичните настилки със 100% водоустойчивост. Настилката се отличава със своята модулност и безкрайни възможности за стилизиране - имате възможност да избирате между плочи, планки, дори неправилни форми, както и широка гама от декори, имитиращи камък, метал, текстил, дърво.
В LVT ще намерите колекции с различни опции за монтаж – с лепене, с клик-система или със свободно полагане, в зависимост от особеностите на помещението.

Имате нужда от повече информация?

LVT настилки

Тук ще намерите класически LVT настилки под формата на тънки плоскости с лепене. Производството на LVT се променя и вече можете да намерите както LVT с клик-система, така и със свободно полагане с цел мигновено обновяване.

SPC настилки

SPC е част от семейството на еластичните настилки. SPC идва от съкращението на Stone Plastic Composite (или Stone Polymer Composite), което обозначава включването на пластификатори и естествени материали като креда и други минерали.

Multilayer настилки

Multilayer настилките са най-новото попълнение в семейството на виниловите покрития. Настилката включва ядро от екструдиран винил със затворена клетъчна структура. 

Изпрати запитване