Ролковите винилови настилки са от семейството на еластичните настилки. Еластичните настилки са изградени от полимери и са проектирани с цел комфорт, многобройни възможности за употреба и дизайн. Благодарение на ролковите винилови настилки можете да покриете цялата подова повърхност с 1 парче материал, или – ако е твърде голяма повърхността – две или повече парчета, свързани помежду си със заваръчни шнурове с цел гарантиране на водоустойчивостта и целостта на покритието. Виниловите настилки изискват специализиран монтаж, но са лесни за поддръжка.

Имате нужда от повече информация?

Хетерогенни Винилови Настилки

Хетерогенните винилови настилки са гъвкаво решение за широк набор приложения. Един от основните им плюсове е тяхната водоустойчивост, което ги прави подходящи за помещения с влага и такива, изискващи регулярно почистване.

Хомогенни винилови настилки

Хомогенните винилови настилки са много издържливи и устойчиви покрития с индустриален клас на употреба и специфично приложение, например в помещения като операционни зали и такива за полагане на интензивна грижа за пациентите.

Линолеум

Линолеумът е 100% разградима настилка, произведена от естествени материали – ленено масло, креда, дървесина, борова смола и различни пигменти. Благодарение на структурата си, линолеумът има антибактериални, антиалергични и антистатични свойства

Изпрати запитване