На пазара съществуват различни стенни покрития с широко приложение. От бюджетни решения до custom проекти, покритията не само предпазват стените от удари и зацапвания, но и служат най-вече като стилен акцент в интериора. Тук ще откриете колекциите Walldesign на Kronopol, които са изработени от MDF материал.

Имате нужда от повече информация?

Предимства

Недостатъци

Зони на приложение

Walldesign e идеалното стенно покритие както в домашни условия, така и в офиса, хотелската стая, рецепцията, коридора и всяко друго място, където искате да оставите добро първо впечатление в госта.

Структура

Ламперията е направена от MDF материал. Технологията позволява релефа е направен така, че да следва шарката на дървото.

Монтаж

Декоративните MDF панели за стена са чудесни за апартаменти, офиси и обществени сгради. Въпреки това трябва да знаем, че помещението, в което ще се инсталират, трябва да отговаря на някои  условия – температура 18-25 °C и влажност 40-65%.

Walldesign може да се полага по два начина - с лепене и на скара.

Рециклиране

Въпреки че MDF е съставен от дървесни влакна, не може да се рециклира напълно, заради съдържанието на смоли.

Поддръжка

Walldesign се поддържа лесно с препарати на неутрална основа, като трябва да се избягват препаратите с абразивни частици 

Производители

Swiss Krono sp.z o.o е част от холдинга Swiss Krono Group (Ernst Kaindl), световният лидер в производството на продукти, в основата на които е дървесният материал. Компанията е основана през 1994 в резултат на придобиването на State Factory of Particle Boards от холдинга. От самото начало Swiss Krono не спира да инвестира в развитието на продукти със смоли в състава си чрез използване на преси за ламиниране, формоване и рязане по размер.

Изпрати запитване