За дома

Правилата се променят и настилката играе все по-голяма роля в създаването на интериор с индивидуалност. Подът е солидната основа, на която можете да изградите интериорния си проект. С подбора на настилка можете да зададете „тон“ и да вдъхнете живот на жилището.

Не само това – изборът  на настилка може да служи като ваш почерк за създаване на отличителна визия.

Водени от желанието за максимален комфорт, удобство и уют, нашите решения отговарят на всички съвременни изисквания за модерен дом и дават чудесна възможност за индивидуален почерк в интериорния дизайн.

От ключово значение е настилката да бъде от естествени материали, с антибактериални свойства, с високи показатели на шумопоглъщане, пожароустойчивост и устойчивост на товар.

Селектираните продукти, освен всички тези предимства, притежават сертификати за безопасно ползване, като не изпускат вредни емисии във въздуха.

За собствениците с малки деца и домашни любимци е от изключителна важност настилките да се почистват лесно с обикновени препарати и да не предразполагат развитието на микроорганизми.

Подовите настилки са подбрани и с фокус върху здравината и издръжливостта  – стабилни са на линейни разширения, имат покритие за UV защита и са надеждни при продължителна експлоатация.

Част от продуктите са водоустойчиви, а повърхността им не се влияе от надраскване и зацапване, което ги прави подходящи решения за мокри помещения и кухни.                                    

 

 

Настилките позволяват лесен монтаж. Те могат да се полагат  върху подово отопление, което осигурява по- нисък разход на енергия заради високия клас на топлоотделяне.

Критерии за избор на настилка

1. Дизайн

Правилата се променят и настилката играе все по-голяма роля в създаването на интериор с индивидуалност. Подът е солидната основа, на която можете да изградите интериорния си проект.

С подбора на настилка можете да зададете „тон“ и да вдъхнете живот на жилището. Не само това – изборът  на настилка може да служи като ваш почерк за създаване на отличителна визия.

2. Здраве и благополучие

Съвременният човек се нуждае от обстановка, която го предразполага към релакс. Истинската дървесина или декори, вдъхновени от дървото и камъка, се вписват в множество интериорни решения и внасят уют.

Освен че се отразяват благоприятно на психическо ниво с декорите си, добре подбраните настилки се грижат и за физическото здраве на обитателите – не отделят вредни емисии, антибактериални са и се почистват лесно.

3. Акустичен комфорт

Нивата на шум могат да бъдат истински проблем, затова е нужно да бъдат контролирани с цел създаване на уютна домашна среда.

Настилката е функционален елемент от интериора, който може ефективно да редуцира шума в помещенията.

4. Издържливост на товар

Никой не обича да ремонтира скоро след като се е нанесъл в новото си жилище. 

Подборът на настилка с висок клас на износоустойчвост и употреба ще спести време и пари. Такава настилка има дълъг срок на експлоатация, допринасящо за спокойствието и бюджета на собствениците на жилището.

5. Хигиена, лесно почистване и ефикасна поддръжка

  • Сведете до минимум навлизането на мръсотия и влага отвън чрез полагане на входни изтривалки;
  • Изберете продукти, които се поддържат лесно – да не изискват допълнително третиране или покритие с масло/лак;
  • Търсете препарати за поддръжка, които не съдържат токсични химикали.

Имате нужда от повече информация?

Изпрати запитване